stichting eindhoven365 en eindhoven247 b.v.

Als resultaat van een uitgebreide, strategische oriëntatie en gesprekken met Gemeente Eindhoven, is per 1 januari 2016 Stichting Eindhoven Marketing een overkoepelende holding geworden, waarbinnen twee organisaties zijn opgericht: stichting Eindhoven365 en Eindhoven247 B.V. 

Alle activiteiten rondom de ontwikkeling en activatie van het merk Eindhoven vallen onder Eindhoven365. Voor alle reguliere, hospitality dienstverlening in de stad alsmede de commerciële, zakelijke exploitaties en projecten is Eindhoven247 opgesteld. Denk hierbij aan de volgende diensten:

Out of Home Media
In Eindhoven bestaan er diverse mogelijkheden om op in de openbare ruimte reclame te maken. Via Eindhoven247 kan er gebruik gemaakt worden van de volgende middelen;

  • Citybeacons
  • LED schermen
  • Europanels
  • Evenementenborden
  • Vlaggen & Banieren

Evenementen
Het loket voor organisatoren van evenementen is ondergebracht bij Eindhoven247. Zij zijn verantwoordelijk voor het samenstellen van de evenementenkalender en het begeleiden van aanvragen voor vergunningen en subsidies.

Hospitality
Eindhoven247 biedt een aantal mogelijkheden om bezoekers te begeleiden en wegwijs te maken in de stad, zoals toeristische producten als de city guide en city map, beiden verkrijgbaar in Brandstore Eindhoven.

Depot Eindhoven
Het maatschappelijk service center van Eindhoven. Voor o.a. verhuur materialen aan wijkverenigingen, wijk- en buurtfeesten, culturele organisaties en goede doelen.