Eindhoven wederom genomineerd voor Nationale Citymarketing Trofee
Awards
26 april 2016

Eindhoven wederom genomineerd voor Nationale Citymarketing Trofee

De nominaties van de 7e editie van de Nationale Citymarketing Trofee zijn vandaag bekend gemaakt. Eindhoven is voor de zesde keer op rij genomineerd voor de Nationale Citymarketing Trofee in de categorie boven 100.000 inwoners. 

Na de winst in 2014 en 2015, neemt Eindhoven het dit jaar op tegen Rotterdam en Den Haag. In de periode voorafgaand aan de nominaties, zijn gemeenten in staat gesteld om zichzelf aan te melden. Bij de vaststelling van de nominaties heeft de jury gekeken naar vakinhoudelijke elementen als beleidsmatige aanpak, organisatie, mediaprofilering, monitoring en aantoonbare effecten van citymarketing. Ook is gekeken naar spraakmakende en/of opvallende marketingactiviteiten in 2015 en is de jury altijd op zoek naar vernieuwing en de bijdrage aan het vakgebied.

Nationaal Congres Citymarketing
Binnenkort komt de jury bijeen om de genomineerde gemeenten te beoordelen. Dat gebeurt onder andere op basis van een mondelinge toelichting door de zes gemeenten.

De Nationale Citymarketing Trofee (NCT) wordt dit jaar voor de 7e keer uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Citymarketing. Dit landelijk congres wordt dit jaar gehouden op maandag 6 juni in Arnhem.