FRITS magazine kiest Peter Kentie tot topman 2018/2019
Awards, Organisatie, Publicaties
4 december 2018

FRITS magazine kiest Peter Kentie tot topman 2018/2019

Zakenvrouw van het jaar Aukje Kuypers en onze directeur Peter Kentie zijn door stadsglossy FRITS gekozen tot topvrouw en topman van 2018/2019.

Dit werd bekend tijdens de jaarlijkse presentatie van de Top 50’s in Muziekgebouw Eindhoven op 3 december.
De Top 50 wordt samengesteld op basis van macht en invloed. “Bij nadere beschouwing blijkt deze lijst vooral een afspiegeling van de enorme opgave waar Eindhoven de komende jaren voor staat: de transformatie en de groei van de stad”, aldus Hans Matheeuwsen, hoofdredacteur van FRITS. De keuze voor Kentie is op basis van de internationale belangstelling voor de stad Eindhoven met stijgende bezoekersaantallen als resultaat. Ook de diverse prijzen op het vakgebied en zijn inzet voor Estland worden genoemd. Vorig jaar stond Peter Kentie op de 2e plaats in deze lijst.

De plekken twee en drie bij de ‘meest invloedrijke’ topvrouwen worden ingenomen door adviseur Irene van Rijsewijk, tevens initiatiefnemer en trainer van de Eindhoven Academy en directeur Ingrid de Boer van Woonbedrijf. Directielid Peer Swinkels van de Lieshoutse familiebrouwer Bavaria staat bij de mannen op twee, gevolgd door directeur Martijn Paulen van Dutch Design Foundation/Dutch Design Week.

FRITS verschijnt in Zuidoost-Brabant en is het enige journalistiek onafhankelijke magazine in de regio. Het is de 9e keer dat de TOP50 bekend werd gemaakt.