Urban cycling race in parkeergarage High Tech Campus
Evenementen
11 september 2017

Urban cycling race in parkeergarage High Tech Campus

Parkeergarage P0 op High Tech Campus in Eindoven is zaterdag 23 september het decor voor de lancering van de internationale Car Park Cannon Ball series. Het is een nieuw en uitdagend urban cycling event, waarbij deelnemers op de fiets alle verdiepingen van een parkeergarage beklimmen. Boven komen de deelnemers en het publiek samen en wacht de goedgevulde à BLOC Bicycle Bar, een DJ en street food. De Car Park Cannon Ball is spectaculair en intens en loopt vloeiend over in een spetterende afterparty.

High Tech Campus Eindhoven staat bekend om innovatie, ondernemerschap en creativiteit en een internationale groep van zo'n 10.000 personen komt er dagelijks samen. Daarom koos de organisatie van Car Park Cannon Ball ervoor om hier de internationale serie van start te laten gaan.

Er wordt in verschillende categorieën gereden: fixed gear, en “geared” (race/mountainbike), mannen en vrouwen. Een “knock-out” finale bepaalt wie de Car Park Cannon Ball King en Queen worden in hun categorie. Inschrijving staat open voor iedereen en kan via carparkcannonball.cc

Meet je krachten met de renners van World Tour team Team Katusha Alpecin Marco Mathis en Maurits Lammertink en de beste fixed gear rijders van NL Crit series en Red Hook Crit, die ook aanwezig zijn.

Zaterdag 23 september, 17.00 uur, P0 High Tech Campus

High Tech Campus Eindhoven, Prof. Holstlaan (Entrance Heide Poort)

Categoriën: fixed gear, geared (racefiets/mountainbike).

Deelname €15,-, toeschouwers: Gratis (toegang op vertoon van ticket). 

Schrijf je hier in!

Parkeergarage P0 heeft op meerdere verdiepingen een open gevel. Het evenement is dus niet geschikt voor kleine kinderen.