Update

Business Developer Congressen | 32 - 40 uur

19 oktober 2022
  • Nieuws
Header NBTC convention bureau T Ue Bart van Overbeeke

Brainport Eindhoven is de plek waar high-tech, design en kennis bloeien. Een innovatiehub waar de scherpste geesten elkaar vinden. Convention Bureau Brainport Eindhoven werft en ondersteunt internationale congressen in deze meest innovatieve regio van Europa. Dat doen we onder de vleugels van Eindhoven365, de citymarketingorganisatie van Eindhoven. Om ons team te versterken, zoeken we een Business Developer Congressen: een enthousiaste netwerker met affiniteit voor technologie. Iemand met veel daad- en overtuigingskracht en hart voor de regio.

Onze missie

Wij willen Brainport Eindhoven nog meer op de kaart zetten als plek waar je inspirerende congressen en evenementen organiseert. Het fundament staat al: we hebben hier een geweldig ecosysteem van hightechbedrijven, kennisinstellingen en designers. Maar ook congreslocaties van wereldklasse, een rijk hotelaanbod en tal van lokale partners die van ieder congres een daverend succes maken. Aan ons de taak om de Brainport-regio te vermarkten als ideale plek voor een congres. Onze focus ligt daarbij op internationale associatiecongressen binnen de technologische domeinen waar Brainport sterk in is, denk aan kunstmatige intelligentie, photonica en nano-technologie.

Wat wij doen

We zijn niet alleen fanatieke ambassadeurs van de Brainport-regio als congresbestemming, we helpen organisatoren ook met objectief advies. Daarnaast ondersteunen we organisaties bij het aanvraag- en bidbookproces van een congres en regelen site visits op maat. Daarnaast verbinden we congresorganisatoren met ons netwerk van wetenschappelijke, industrie- en overheidspartners. We denken mee over sprekers, locaties, hotels, transport en culturele of sociale programma’s. Dat doen we in nauwe samenwerking met congreslocaties en partners als Brainport Development, Technische Universiteit Eindhoven en de gemeenten Eindhoven en Helmond.

Hoe jij daaraan kan bijdragen

Als Business Developer ga jij op zoek naar nieuwe kansen en samenwerkingen. Je hebt strategisch inzicht, gevoel voor commercie en een goede dosis doorzettingsvermogen. Je bent het type dat razend enthousiast wordt van innovatie en technologie, en vanuit persoonlijke interesse goed kan meepraten met inhoudsdeskundigen. Denk daarbij aan congresorganisatoren, maar ook kennisinstellingen of bedrijven waar we een kijkje in de keuken kunnen geven.

Het geeft niet als je nog geen ervaring hebt in de congreswereld, al is het wel fijn als jij je thuisvoelt in professionele netwerken. We vinden het veel belangrijker dat je veel affiniteit hebt met innovatie, technologie en het Brainport-ecosysteem, en daarin een actief netwerk hebt.

Waarom jij daar enthousiast van wordt

Als je op dit moment nog verder leest, herken je je waarschijnlijk in de bovenstaande omschrijving. En zo ja, dan kun je bij ons werk doen waar je echt energie van krijgt. Ons conventionbureau bevindt zich in de start-upfase, met een bijpassende pioniersmentaliteit. Je krijgt bij ons dan ook veel vrijheid om je werk te doen op een manier die bij jou past, maar kunt tegelijkertijd terugvallen op fijne collega’s die net zo betrokken en ambitieus zijn als jij.

Nog een paar pluspunten

  • Als fulltimer krijg je 26 vakantiedagen én 12 dagen arbeidstijdverkorting. Daarmee kun je bijna 8 weken vakantie nemen.
  • We werken flexibel. Je kunt afwisselend thuis of op kantoor werken. Uiteraard ben je in deze rol ook veel op pad om het netwerk verder te verkennen.
  • Je krijgt van ons elk jaar 150 euro om te besteden aan iets waar jij een gezonder en gelukkiger mens van wordt.
  • Je krijgt bij ons een echt goede pensioenregeling van ABP.
  • Je krijgt bij ons een salaris dat past bij je ervaring en met je meegroeit.

Interesse?

Laat ons uiterlijk 18 november weten hoe jij wil bijdragen aan het succes van de Brainport-regio. Vertel ons wie je bent, wat je goed kan en van wat voor werk je blij wordt. Je krijgt van ons uiterlijk 25 november een reactie. De week daarna vinden de eerste gesprekken plaats.