Update

Vacature: contentmarketeer | 32 uur

30 april 2024
  • Nieuws
Cityguide city explorer Nick Bookelaar 9

Eindhoven is een fantastische stad, vind je ook niet? Stop maar met lezen als je daar niet keihard ‘JA!’ op antwoordde. Als citymarketingorganisatie Eindhoven365 laten wij de wereld zien wat een toffe plek Eindhoven is. Dat doen we met spraakmakende projecten en campagnes waarmee we internationaal mooie prijzen in de wacht slepen. Eindhoven-style, dus. Om ons bij onze missie te helpen, zoeken we een junior/medior contentmarketeer die inspirerende content kan maken voor thisiseindhoven.com.


Onze missie

Vanuit onze rol als citymarketeers helpen wij mee om Eindhoven te transformeren tot de meest menselijke innovatieve stad. Een stad waar iedereen mee kan doen. Waar inwoners trots op zijn. Waar bezoekers een groene citytrip kunnen beleven. Waar design tot in de haarvaten is doorgedrongen. We richten ons de komende jaren op vijf doelen, voor vijf doelgroepen. Daar lees je alles over in onze strategie.

Hoe jij daaraan kan bijdragen

Zonder goede content geen goede citymarketing. Daarom zoeken we iemand om het verhaal van Eindhoven te vertellen. Bij ons ga je creatieve contentplannen smeden, geweldige teksten schrijven, briljante formats bedenken, onze prijswinnende website thisiseindhoven.com optimaliseren en meer. Je werkt mee aan al onze doelgroepen met de focus op talent: hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze de studententijd van hun leven hebben? Om de content zo goed mogelijk te kunnen maken werk je samen met partners en ondernemers, maar ook fotografen, tekstschrijvers, bureau’s en videopartijen. Zo breid je meteen je netwerk uit met al deze bonuscollega’s.

Wat voor type we zoeken

We houden van creatieve, eigenwijze mensen die graag buiten de gebaande paden treden, geen idee is gek genoeg (hallo Brazilian marketing). Je hoeft geen bakken aan ervaring te hebben (mag wel!), maar je hebt zeker gevoel voor het schrijven van teksten in het Nederlands én Engels en weet altijd het beste beeld erbij te kiezen. In deze rol werk je met zo’n beetje alle collega’s uit het team, je moet dus snel kunnen schakelen én het grotere plaatje - de contentstrategie - kunnen overzien.

Nog een paar pluspunten

  • Als fulltimer kun je bijna 8 weken vakantie opnemen. Je krijgt namelijk 26 vakantiedagen én 12 dagen arbeidstijdverkorting.
  • We werken flexibel. We starten elke maandag samen de week op kantoor, één dag naar keuze kun je thuiswerken.
  • Bij ons krijg je alle kansen om kennis en ervaring op te doen. Om nieuwe dingen te proberen. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Je krijgt van ons elk jaar 150 euro om te besteden aan iets waar jij een gezonder en gelukkiger mens van wordt.
  • Je krijgt bij ons een echt goede pensioenregeling van ABP.
  • Door het jaar heen organiseren we volop teamuitjes om inspiratie op te doen.
  • Je krijgt bij ons een salaris dat past bij je ervaring en met je meegroeit. Het uitgangspunt voor deze rol is functieschaal 7, wat neerkomt op een salaris tussen de €2322 - €3318 bruto op basis van fulltime.

Zo scoor jij deze briljante job

Laat ons uiterlijk 22 mei weten wie je bent, wat je goed kan en waarom je voor een stad als Eindhoven zou willen werken. Je krijgt van ons uiterlijk in de week van 27 mei een reactie. De week daarna vinden de eerste gesprekken plaats. Sollicitaties mogen naar bo@eindhoven365.nl.

Contact
Bo liggend

Vragen over deze vacature? Mail naar Bo

Neem contact op