Update

Vacature: Contentmarketeer | 32 tot 40 uur

03 mei 2022
  • Nieuws
Strategie

Eindhoven is een fantastische stad, vind je ook niet? Stop maar met lezen als je daar niet keihard ‘JA!’ op antwoordde. Als citymarketingorganisatie Eindhoven365 laten wij de wereld zien wat een toffe plek Eindhoven is. Dat doen we met spraakmakende projecten en campagnes waarmee we internationaal mooie prijzen in de wacht slepen. Eindhoven-style, dus. Om ons bij onze missie te helpen, zoeken we een contentmarketeer. Iemand met lef die graag de grenzen van het vakgebied verlegt.

Onze missie

Vanuit onze rol als citymarketeers helpen wij mee om Eindhoven te transformeren tot de meest menselijke innovatieve stad. Een stad waar iedereen mee kan doen. Waar inwoners trots op zijn. Waar internationaal talent zich thuis voelt. Waar slimme koppen na hun studie blijven plakken. Waar design tot in de haarvaten is doorgedrongen.

Onze strategie

We richten ons de komende jaren op vijf doelen, voor vijf doelgroepen. Daar lees je alles over in onze nieuwe strategie. Een ambitieuze strategie die we samen met de stad ontwikkelden. Past perfect in ons straatje, want wij zijn niet zomaar een citymarketingorganisatie. Wij zitten internationaal in de voorhoede van ons vakgebied. Die plek verdienden we door slim te pionieren en het allemaal nét even anders te doen. De komende jaren doen we daar nog een schepje bovenop.

Hoe jij daaraan kan bijdragen

Zonder goeie contentmarketing geen goeie citymarketing. Daarom zoeken we iemand om het verhaal van Eindhoven te vertellen. Geen standaard contentmarketeer die vanachter een bureau de wereld hoopt te veranderen. Tuurlijk, bij ons ga je ook creatieve contentplannen smeden, geweldige teksten schrijven, briljante campagnes bedenken, projecten managen, onze prijswinnende website optimaliseren en meer van zulks.

We hoeven jou niet vertellen wat je vak inhoudt. Wat je werk bij ons anders maakt, is dat je echt met de stad samenwerkt. Je gaat bijvoorbeeld een socialdesigntraject in om te onderzoeken hoe we onze doelgroepen kunnen verrassen, en je smeedt coalities om ons daarbij te helpen. Daarnaast help je ons om onze contentmarketing écht te personaliseren met ons nieuwe Kentico-platform. Bij ons sta je aan de vooravond van allerlei ontwikkelingen. Klinkt misschien nog een beetje vaag, maar we vertellen je er graag alles over!

Waarom jij dat tof vindt

Dat hoeven we je niet echt uit te leggen, toch? Bij ons krijg je alle kansen om kennis en ervaring op te doen. Om nieuwe dingen te proberen. Om onze mooie stad op een hele andere manier te leren kennen en bij te dragen aan het succes van haar ontwikkeling. Ons kantoor vind je in hartje centrum, naast de Catharinakerk, dus de stad ligt letterlijk aan je voeten. Je komt in een team van bevlogen citymarketeers. Bekijk je nieuwe collega’s hier. En voor het geval je daar nog niet genoeg aan hebt, werken we nauw samen met allerlei makers in stad. Bureau’s, fotografen, tekstschrijvers. Met deze bonuscollega’s kun jij je netwerk én je ervaring nog veel verder uitbreiden.

Wat voor type we zoeken

We laten ons graag verrassen door een vakidioot die dit leest en denkt ‘dit is het!’. We houden van creatieve, eigenwijze mensen die graag buiten de gebaande paden treden, en waar wij ook wat van kunnen leren. Daarom vinden we het fijn als je al een paar jaar ervaring hebt, en met pit en enthousiasme de stad in beweging krijgt. Je krijgt een berg collega’s die je bij van alles kunnen helpen, maar het is een functie met veel verantwoordelijkheden en we verwachten dat je zelf bedenkt hoe jij je werk het beste doet.

Nog een paar pluspunten

  • Als fulltimer krijg je 26 vakantiedagen én 12 dagen arbeidstijdverkorting. Daarmee kun je bijna 8 weken vakantie nemen.
  • We werken flexibel. We starten elke maandag samen de week op kantoor, maar de rest van de week kun je afwisselend thuis of op kantoor werken.
  • Je krijgt van ons elk jaar 150 euro om te besteden aan iets waar jij een gezonder en gelukkiger mens van wordt.
  • Je krijgt bij ons een echt goede pensioenregeling van ABP.
  • Door het jaar heen organiseren we volop teamuitjes én een bedrijfstrip om inspiratie op te doen.
  • Je krijgt bij ons een salaris dat past bij je ervaring en met je meegroeit. Zo scoor jij deze briljante job

Laat ons uiterlijk 24 juni weten hoe jij wil bijdragen aan het succes van de stad. Hoe je dat doet, dat laten we aan jou over. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Stuur ons gewoon een gezellige e-mail. Vertel ons wie je bent, wat je goed kan en van wat voor werk je blij wordt. Je krijgt van ons uiterlijk 27 juni een reactie. De week daarna vinden de eerste gesprekken plaats.

Vragen over deze vacature? Kyra@eindhoven365.nl