Update

Vacature: Directeur-bestuurder Eindhoven Marketing, Events & Projects (fulltime)

17 november 2023
  • Nieuws

If you can dream it, you can do it! Deze uitspraak van Walt Disney is de organisatie van Eindhoven Marketing op het lijf geschreven. Er zijn de afgelopen jaren dan ook mooie successen geboekt die alom gezien en beleefd worden. Eindhoven prijkt in talloze ranglijsten als een van de beste steden om te wonen, werken en recreëren.

Voor opvolging van de huidige directie zoekt de Raad van Toezicht per 1 mei 2024 een directeur-bestuurder Eindhoven Marketing, Events & Projects (fulltime).

Een daadkrachtige verbinder die de organisatie naar het volgende level tilt.

Naar wie zijn we op zoek?

Een inspirerende aanvoerder die de huidige strategie kan omarmen, doorontwikkelen en gezamenlijk met alle medewerkers de uitdagingen oppakt en uitvoert. De veelheid aan taken, betrokken partijen en organisaties vraagt om een hands-on directeur die besluitvaardig en pragmatisch te werk gaat. Zij of hij is een verbinder die op inspirerende wijze leiding geeft aan de organisatie en in staat is mensen binnen en buiten de organisatie te betrekken bij de mogelijkheden die onze bijzondere stad Eindhoven biedt.

In deze functie is het van belang een goede balans te vinden tussen de belangen van politiek, bedrijfsleven, bewoners en bezoekers. Om deze rol te vervullen, wordt academisch denk- en werkniveau verwacht, samen met ervaring in complexe marketingtrajecten en leidinggevende ervaring in multidisciplinaire teams. Een maatschappelijk betrokken ondernemer met passie voor de stad Eindhoven!

Taakvelden / verantwoordelijkheden

De doelstelling is het realiseren van de strategische marketing opdracht die is vastgelegd in de 8-jarige overeenkomst met de gemeente Eindhoven.

De directeur is verantwoordelijk voor aansturing en uitvoering van:
- De prestaties van en de cultuur in de organisatie
- Realisatie van strategie en jaarplannen
- Marketing
- Exploitatie
- Evenementen, projecten, hospitality
- Bestuur
De directeur-bestuurder Eindhoven Marketing rapporteert aan de RvT.

De organisatie

Gemeente Eindhoven heeft in 2011 de keuze gemaakt om de strategische en organisatorische taken ten behoeve van citymarketing buiten de gemeentelijke organisatie te plaatsen. Sindsdien heeft de organisatie onder diverse namen gewerkt, maar de doelstelling is altijd hetzelfde gebleven: het verzorgen van maatschappelijke diensten die bijdragen aan een sterke positionering en gastvrije beleving van de stad. De huidige “Stichting Uitvoering Opdrachten Gemeente (SUOG)” bestaat uit een team van 38 bevlogen, talentvolle en ervaren mensen die samenwerken onder de stichtingen Eindhoven365 en Eindhoven247.

Wat wij bieden

Een boeiende baan bij een organisatie met sterke kernwaarden, visie, cultuur en een toegewijd professioneel team. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. De pensioenopbouw is bij het ABP. En er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 26 vakantiedagen en 12 ADV-dagen.

Sollicitatieprocedure en informatie

Meer informatie over de inhoud van deze functie: download hier de volledige functieomschrijving.

  1. Wij nodigen geïnteresseerden uit om voor 13 december te reageren. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en cv die je kan mailen naar rianne@mastersatwork.nl t.a.v. Rianne Sanders.
  2. Eerste selectie en gesprekken zijn in handen van PS: masters @ work.
  3. Kandidaten zullen op korte termijn na selectie worden geïnformeerd over de procedure / inplannen van het kennismakingsgesprek. Het tweede gesprek gaat plaatsvinden met de remuneratiecommissie van de RvT van SUOG / SEM.

Vragen over de functie? Neem contact op met Rianne via 040-2460640.