Update

Vacature: Junior citymarketeer | fulltime

03 mei 2022
  • Nieuws
Strategie

Eindhoven is een fantastische stad, vind je ook niet? Stop maar met lezen als je daar niet keihard ‘JA!’ op antwoordde. Als citymarketingorganisatie Eindhoven365 laten wij de wereld zien wat een toffe plek Eindhoven is. Dat doen we met spraakmakende projecten en campagnes waarmee we internationaal mooie prijzen in de wacht slepen. Eindhoven-style, dus. Om ons bij onze missie te helpen, zoeken we een enthousiaste junior citymarketeer. Iemand die ervaring wil opdoen met alle aspecten van (content)marketing!

Onze missie

Vanuit onze rol als citymarketeers helpen wij mee om Eindhoven te transformeren tot de meest menselijke innovatieve stad. Een stad waar iedereen mee kan doen. Waar inwoners trots op zijn. Waar internationaal talent zich thuis voelt. Waar slimme koppen na hun studie blijven plakken. Waar design tot in de haarvaten is doorgedrongen. We richten ons de komende jaren op vijf doelen, voor vijf doelgroepen. Daar lees je alles over in onze strategie.

Hoe jij daaraan kan bijdragen

Als je onze strategie goed bekeken hebt (en dat heb jij, ijverig en nieuwsgierig als je bent), dan zie je wel dat wij een club zijn met Grootse Plannen. Wij zijn niet zomaar een citymarketingorganisatie. Wij zitten internationaal in de voorhoede van ons vakgebied. Maar daar blijven is geen eenvoudige taak. Daarom zoeken we iemand die ons met van alles en nog wat kan helpen. Bijvoorbeeld teksten schrijven voor onze website, onze socials bijhouden, de hipste hotspots scouten en de beste feestjes in onze agenda zetten. Je krijgt eigen contentproducties om te managen en mag helpen met de e-commerce rondom onze eigen kledinglijn, THE VIBE. Maar we laten jou en je creatieve brein ook graag meedenken over de volgende fantastische campagne om aan dit imposante rijtje toe te voegen.

Waarom jij dat tof vindt

Eigenlijk hopen we dat je al staat te springen om bij ons te komen werken, maar we hebben nog wel een berg argumenten achter de hand. Komen ze: bij ons zit je geen uren achter je bureau, maar ga je vaak de stad in om leuke plekken te ontdekken, mensen te ontmoeten en verhalen te maken. Ons kantoor vind je in hartje centrum naast de Catharinakerk, dus die stad ligt letterlijk aan je voeten. Je komt in een team van bevlogen citymarketeers. Bekijk je nieuwe collega’s hier. Wij staan klaar om jou onder onze liefdevolle vleugels te nemen en je de fijne kneepjes van het contentmarketingvak bij te brengen. Als je dat eenmaal in de vingers hebt, krijg je van ons ook alle kansen om door te groeien in een richting die jou trekt.

Wat voor type we zoeken

Het maakt ons niet uit of je net uit de schoolbanken rolt, of al een jaartje werkervaring hebt. We vinden het vooral belangrijk dat je lekker enthousiast, energiek en leergierig bent. We houden van creatieve, eigenwijze mensen die graag buiten de gebaande paden treden, en waar wij ook nog wat van kunnen leren. Daarentegen vinden we het wel een enorme plus als je netjes en zorgvuldig werkt. We gaan namelijk niet steeds je handje vasthouden, en vinden het belangrijk dat we je dingen kunnen toevertrouwen. In dat opzicht zoeken we ook iemand die goed is in Nederlands en Engels, en die al het een en ander weet van contentmarketing en social media. Je kunt ons extra verleiden als je al ervaring hebt met allerhande marketingtools.

Nog een paar pluspunten

  • Als fulltimer krijg je 26 vakantiedagen én 12 dagen arbeidstijdverkorting. Daarmee kun je bijna 8 weken vakantie nemen.
  • Je draait bij ons geen saaie 9 tot 5 dagen achter je bureau. Wel ga je soms in de avond of het weekend op pad. Bijvoorbeeld om influencers de stad te laten ervaren of een feestje vast te leggen.
  • We starten elke maandag samen de week op kantoor, maar de rest van de week kun je afwisselend je huis of ons kantoor als uitvalsbasis gebruiken.
  • Je krijgt van ons elk jaar 150 euro om te besteden aan iets waar jij een gezonder en gelukkiger mens van wordt.
  • Al ben je nog jong, het is vast fijn om te weten dat je bij ons echt een goede pensioenregeling krijgt van ABP.
  • Door het jaar heen organiseren we volop teamuitjes én een bedrijfstrip om inspiratie op te doen.
  • Je krijgt bij ons een salaris dat past bij je ervaring en met je meegroeit.

Zo scoor jij deze briljante job

Laat ons voor 23 mei weten hoe jij wil bijdragen aan het succes van de stad. Hoe je dat doet, dat laten we aan jou over. Neem een videoclip op met jouw serenade aan deze functie, laat een vliegtuig met sleeptekst overvliegen, of stuur ons gewoon een gezellige e-mail. Wij zijn de moeilijkste niet. Je hoeft niet krampachtig een cv te vullen met je vele bijbaantjes uit het verleden, vertel ons maar gewoon wie je bent, wat je goed kan en van wat voor werk je blij wordt. Je krijgt van ons uiterlijk 27 mei een reactie.

Vragen over deze vacature? Kyra@eindhoven365.nl