Update

Vacature: projectmarketeer toerisme | 32 uur

30 april 2024
  • Nieuws
Strijp S tour Max Kneefel 47 medium

Eindhoven is een fantastische stad, vind je ook niet? Stop maar met lezen als je daar niet keihard ‘JA!’ op antwoordde. Als citymarketingorganisatie Eindhoven365 laten wij de wereld zien wat een toffe plek Eindhoven is. Dat doen we met spraakmakende projecten en campagnes gericht op verschillende doelgroepen. Om ons bij onze missie te helpen, zoeken we een enthousiaste junior/medior projectmarketeer voor de toeristische doelgroep van de stad.

Onze missie

Vanuit onze rol als citymarketeers helpen wij mee om Eindhoven te transformeren tot de meest menselijke innovatieve stad. Een stad waar iedereen mee kan doen. Waar inwoners trots op zijn. Waar bezoekers een groene citytrip kunnen beleven. Waar design tot in de haarvaten is doorgedrongen. We richten ons de komende jaren op vijf doelen, voor vijf doelgroepen. Daar lees je alles over in onze strategie.

Hoe jij daaraan kan bijdragen

Wij zijn niet zomaar een citymarketingorganisatie. Wij zitten internationaal in de voorhoede van ons vakgebied. Maar daar blijven is geen eenvoudige taak. Daarom zoeken we iemand die campagnes en projecten kan uitrollen en begeleiden voor onze toeristische doelgroep. Momenteel werken we aan het op de kaart zetten van Eindhoven als duurzame citytripbestemming. Hoe jij daaraan kan bijdragen? Jij mag het projectmanagement op je nemen van onze lanceringscampagne ‘verduurzamen van toerisme’, maar ook van bestaande (inter)nationale samenwerkingen met Deutsche Bahn en NBTC. Daar komt ook een stukje PR bij kijken; hoe wordt het verhaal van Eindhoven verteld? En door wie? Jij zorgt ervoor dat het Eindhoven-verhaal goed landt en geborgd wordt bij influencers en journalisten. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in samenwerking met je collega’s. Zodra je het verhaal door en door kent, mag je zelf op pad om ze het beste van de stad te laten zien.

Wat voor type we zoeken

We zijn op zoek naar een rots in de branding voor ons toerisme en PR-team. Als projectmarketeer heb je een talent voor organiseren; je kunt het overzicht bewaren en weet anderen te motiveren. Je schuwt een project met een beetje tijdsdruk niet en een flinke to-do-lijst afwerken is als een sport. Je beheerst de Nederlands en Engelse taal — pluspunten als je een verborgen schrijftalent hebt of een woordje Duits kan. Misschien wel het belangrijkste wat je in huis hebt, is een flinke dosis energie … voor de stad!

Nog een paar pluspunten

  • Als fulltimer kun je bijna 8 weken vakantie opnemen. Je krijgt namelijk 26 vakantiedagen én 12 dagen arbeidstijdverkorting.
  • We werken flexibel. We starten elke maandag samen de week op kantoor, één dag naar keuze kun je thuiswerken.
  • Bij ons krijg je alle kansen om kennis en ervaring op te doen. Om nieuwe dingen te proberen. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Je krijgt van ons elk jaar 150 euro om te besteden aan iets waar jij een gezonder en gelukkiger mens van wordt.
  • Je krijgt bij ons een echt goede pensioenregeling van ABP.
  • Door het jaar heen organiseren we volop teamuitjes om inspiratie op te doen.
  • Je krijgt bij ons een salaris dat past bij je ervaring en met je meegroeit. Het uitgangspunt voor deze rol is functieschaal 7, wat neerkomt op een salaris tussen de €2322 - €3318 bruto op basis van fulltime.

Zo scoor jij deze briljante job

Laat ons uiterlijk 22 mei weten wie je bent, wat je goed kan en waarom je voor een stad als Eindhoven zou willen werken. Je krijgt van ons uiterlijk in de week van 27 mei een reactie. De week daarna vinden de eerste gesprekken plaats. Sollicitaties mogen naar tamara@eindhoven365.nl.

Contact
Tamara liggend

Vragen over deze vacature? Mail naar Tamara

Neem contact op