Update

Vacature: Social media en activatie marketeer | 32 tot 40 uur

03 mei 2022
  • Nieuws
Another Citytrip Strijp foto Nick Bookelaar

Eindhoven is een fantastische stad, vind je ook niet? Stop maar met lezen als je daar niet keihard ‘JA!’ op antwoordde. Als citymarketingorganisatie Eindhoven365 laten wij de wereld zien wat een toffe plek Eindhoven is. Dat doen we met spraakmakende projecten en campagnes waarmee we internationaal mooie prijzen in de wacht slepen. Eindhoven-style, dus. Voor ons socialteam zoeken we een marketeer voor socialmediamarketing, activatie- & influencermarketing en (als we heel brutaal zijn) PR.

Ben jij meer een contentmarketeer die ervaring heeft met social media & influencermarketing en dat graag wil combineren? Laat ook van je horen!

Onze missie

Vanuit onze rol als citymarketeers helpen wij mee om Eindhoven te transformeren tot de meest menselijke innovatieve stad. Een stad waar iedereen mee kan doen. Waar inwoners trots op zijn. Waar bezoekers graag naartoe komen. Waar internationaal talent zich thuis voelt. Waar slimme koppen na hun studie blijven plakken. Waar design tot in de haarvaten is doorgedrongen.

Onze strategie

We richten ons de komende jaren op vijf doelen, voor vijf doelgroepen. Daar lees je alles over in onze strategie. Een ambitieuze strategie die we samen met de stad ontwikkelden. Past perfect in ons straatje, want wij zijn niet zomaar een citymarketingorganisatie. Wij zitten internationaal in de voorhoede van ons vakgebied. Die plek verdienden we door slim te pionieren en het allemaal nét even anders te doen. De komende jaren doen we daar nog een schepje bovenop.

Hoe jij daaraan kan bijdragen

Als je nog niet op onze @Eindhovencity-socials hebt gekeken, raden we je aan om dat eerst even te doen. We zoeken een social media marketeer die meedenkt over de doorontwikkeling van deze kanalen. In het bijzonder hoe we de enorme berg content die we ontwikkelen slim wegzetten bij onze verschillende doelgroepen. Dat ga je niet alleen bedenken, maar ook doen, samen met het team. Jij bent niet vies van je handen uit de mouwen steken en duikt graag de stad in, op zoek naar nieuwe verhalen.

De afgelopen jaren experimenteerden wij volop met activatie- & influencermarketing. Jij denkt mee hoe we deze discipline kunnen kunnen doorontwikkelen en inzetten voor onze nieuwe strategie. Wij willen (bezoekers van) de stad in beweging krijgen. Jij krijgt er knetterveel energie van om dat soort campagnes te bedenken én te managen. En als we jou voor een groep influencers of pers zetten, kan jij enthousiast je verhaal doen in Nederlands en Engels en ze rondleiden door de stad. Onze wildcard is PR. Wij willen nog meer inzetten op online PR en hier ook een creatievere draai aan geven. Hopelijk ook iets voor jou?

Waarom jij dat tof vindt

Dat hoeven we je niet echt uit te leggen, toch? Bij ons krijg je alle kansen om kennis en ervaring op te doen. Om nieuwe dingen te proberen. Om onze mooie stad op een hele andere manier te leren kennen en bij te dragen aan het succes van haar ontwikkeling.

Ons kantoor vind je naast de Catharinakerk, dus de stad ligt letterlijk aan je voeten. Je komt in een team van bevlogen citymarketeers. Bekijk je nieuwe collega’s hier. En voor het geval je daar nog niet genoeg aan hebt, werken we nauw samen met allerlei makers in stad. Bureau’s, fotografen, tekstschrijvers. Met deze bonuscollega’s kun jij je netwerk én je ervaring nog veel verder uitbreiden.

Wat voor type we zoeken

We zoeken iemand die verder kijkt dan het toeristische oppervlak van de stad. Iemand die warm loopt voor doelgroepen als designers en ‘bright talents’, en zelf ook een beetje nerdy is. We houden van creatieve, eigenwijze mensen die graag buiten de gebaande paden treden, en waar wij ook nog wat van kunnen leren. Het is niet erg als je nog volop te leren hebt, maar we vinden het wel fijn als je al een jaar of twee ervaring hebt. Tot slot vinden we het fijn als je overweg kan met een camera, editingprogramma’s en andere marketingtools. En vooral als jij er blij van wordt dat je af en toe met je poten in de modder staat.

Nog een paar pluspunten

  • Als fulltimer krijg je 26 vakantiedagen én 12 dagen arbeidstijdverkorting. Daarmee kun je bijna 8 weken vakantie nemen.
  • We werken flexibel. We starten elke maandag samen de week op kantoor, maar de rest van de week kun je afwisselend thuis of op kantoor werken.
  • Je krijgt van ons elk jaar 150 euro om te besteden aan iets waar jij een gezonder en gelukkiger mens van wordt.
  • Je krijgt bij ons een echt goede pensioenregeling van ABP.
  • Door het jaar heen organiseren we volop teamuitjes én een bedrijfstrip om inspiratie op te doen.
  • Je krijgt bij ons een salaris dat past bij je ervaring en met je meegroeit.

Zo scoor jij deze briljante job

Laat ons uiterlijk 24 juni weten hoe jij wil bijdragen aan het succes van de stad. Hoe je dat doet, dat laten we aan jou over. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Stuur ons gewoon een gezellige e-mail. Vertel ons wie je bent, wat je goed kan en van wat voor werk je blij wordt. Je krijgt van ons uiterlijk 27 juni een reactie. De week daarna vinden de eerste gesprekken plaats.

Vragen over deze vacature? Aniek@eindhoven365.nl