Update

Kledingmerk THE VIBE gaat samenwerking met Ergon aan

14 december 2023
  • Nieuws

THE VIBE staat voor het uitdragen van trots voor de stad Eindhoven. Wij zijn trots op onze samenwerking met Ergon, die het mogelijk maakt om iedereen aan werk te helpen. Zo helpt de Ergon Productie mee om jouw bestelling, van inpakken tot verzenden, in goede banen te leiden.

Bijzondere samenwerking

Heb je een pakketje besteld bij THE VIBE, dan wordt ie gegarandeerd ingepakt en verzonden door Ergon Productie. Zij zorgen ervoor dat jouw THE VIBE-items helemaal in stijl worden ingepakt en zo snel mogelijk bij je bezorgd worden.

Ergon Neils Feijen 3
Ergon Niels Feijen 2
    Niels Feijen

Over Ergon

Ergon is ervan overtuigd dat er werk is voor iedereen. Als centrale balie voor werk in de regio Eindhoven helpen zij iedereen aan werk die nu in de bijstand zit of een arbeidsbeperking heeft. Met hun arbeidsfitprogramma zorgen ze ervoor dat mensen (weer) klaar zijn voor de arbeidsmarkt. Werk is voor iedereen belangrijk. Het is véél meer dan een eigen inkomen. Je doet mee in de maatschappij. Want werk geeft structuur en zet mensen in beweging. Een baan geeft zelfvertrouwen, maakt zelfstandiger en onafhankelijker. Ergon gelooft dat iedereen waardevol werk kan doen én vinden. Ook als je een belemmering hebt.