Update

New in: THE VIBE x Johan Moorman

12 mei 2023
  • Nieuws
THE VIBE Johan Moorman collectie
Foto: Cleo Goossens

De energie van Eindhoven wordt door THE VIBE gedeeld. Met als grootste energiebron, de mensen. Daarom introduceren we een nieuwe collectie voor en door ‘The People of THE VIBE’: vier limited edition items ontworpen door Eindhovense ontwerper en kunstenaar Johan Moorman. Vanaf 13 mei exclusief verkrijgbaar bij Walther.

Dansende robots en funky printplaten

Johan Moorman is kunstenaar, designer en Eindhovenaar. Zijn streetart vind je door de hele stad en komt dan ook regelmatig voorbij in het format Walls with Paint. Zijn werk is te herkennen aan het felle kleurgebruik en speelse elementen. Robots, printplaten en moleculen. Dat is voor de collectie van THE VIBE x Johan Moorman niet anders. De limited edition collectie bestaat uit vier items, waaronder twee T-shirts, een sweater en een totebag. Op thisiseindhoven.com geven we je een voorproefje van de collectie. Vanaf 13 mei is de collectie exclusief verkrijgbaar bij Walther op Bergstraat 35.

THE VIBE Share THE VIBE T shirt 2
THE VIBE Robot vibe T shirt 1
    Foto's: Cleo Goossens

Launchparty bij Walther

Een nieuwe collectie in samenwerking met The People of THE VIBE, verdient een feestje mét The People of THE VIBE. Op vrijdag 12 mei 2023 vieren we samen met onder anderen Johan Moorman, Walter (eigenaar Walther) en meer de lancering van de collectie.

THE VIBE x

Voor de limited edition collecties nodigen we kunstenaars, makers en creatieven uit om een collectie te ontwerpen. De items voor THE VIBE x Johan Moorman zijn ontworpen door niemand minder dan … Johan Moorman. Cleo Goossens is verantwoordelijk voor de campagnefotografie en Mees van den Ekart verzorgde de productfoto’s. Veel dank aan Walter van Beek (Walther) voor het beschikbaar stellen van zijn winkel voor de collectie.

THE VIBE Walther 2
Foto: Cleo Goossens
Moleculen foto Cleo Goossens
Foto: Cleo Goossens