Update

Domibo Radio: dé aftrap van je studentenstapavond

06 juni 2023
  • Nieuws
DSC 0301 Enhanced NR
Live bij Rararadio.org

Op donderdag 22 juni lanceerden we Domibo Radio: een radioshow voor en door het Eindhovense studentenleven. Op het programma van de allereerste live-uitzending? Het vinden van een studentenwoning! Luisteraars werden getrakteerd op tips, tricks en levenslessen van onder andere medestudenten, co-host Bram Hoedemakers en Eindhovense initiatieven.

Voor en door het studentenleven

Gerenommeerde scholen, een bruisend studentenleven en veel studentenverenigingen: Eindhoven is een échte studentenstad. Eindhovense studenten staan te springen om dat uit te dragen. Maar het leven van een student gaat niet altijd over rozen. En soms weten alleen ‘lotgenoten’ het antwoord op die ene prangende vraag, zoals: waar vind je een studentenhuis of hoe maak je vrienden in een nieuwe stad? Met Domibo Radio bieden we studenten de ruimte om medestudenten te helpen en dragen we bij aan de programmalijn: Verbinden van talenten.

DSC 0302 Enhanced NR
Bram Hoedemakers
DSC 0269 Enhanced NR
Jeroen Cleijne

Hoe heb jij een studentenhuis gevonden?


In de eerste aflevering over studentenhuisvesting gingen Bram Hoedemakers en Jeroen Cleijne (Eindhoven365) het gesprek aan over de vraag: Hoe heb jij je studentenhuis gevonden? Dat deden ze natuurlijk niet alleen, maar met interessante gasten. Imke Bloemen van stEHVen, vertelde over de ontwikkelingen binnen de studentenhuisvesting. Studentenvereniging Doppio promootte hun nieuwe voorstelling.

Waar en wanneer?

Ongeveer iedere derde donderdagmiddag van de maand gaan we live met een nieuwe aflevering én een nieuw vraagstuk. Te beluisteren via het Eindhovense radiostation Rararadio of terug te luisteren via de Domibo Radio Spotify. Voor nog meer tips, verhalen en uitzenddata kunnen studenten terecht op @domiboradio op Instagram.