Update

Expositie Eindhoven Design District nu te zien in het Evoluon

01 mei 2023
  • Nieuws
EDD Evoluon

Vanaf begin deze maand is de Eindhoven Design District-expositie te zien in het Evoluon. Toegang is gratis, dus kom langs! Hij is open van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Over de expositie

Met de Eindhoven Design District-expositie geven we een voorproefje van de grote ontwerpkracht in Eindhoven. In een designstad als Eindhoven is het onmogelijk om compleet te zijn, maar de panelen geven een mooie dwarsdoorsnede van het designaanbod, de ontwerpers en diverse ontwerpprojecten in de stad. Geen tijd om rustig te lezen? Bij de expositie vind je ook een boekje met meer informatie over Eindhoven Design District. Daarmee kun je thuis lekker de tijd nemen.

Tip: combineer je bezoek aan de EDD-expo met de tentoonstelling RetroFuture van Next Nature. RetroFuture verkent hoe we in het verleden naar de toekomst keken en wat nĂș onze verwachtingen van de toekomst zijn. Of ga lekker een hapje eten in Brasserie Next, het restaurant aan het water!

Helemaal gemist waar dit over gaat?

We leggen het graag even aan je uit. Eindhoven Design District is een initiatief van Dutch Design Foundation, Gemeente Eindhoven en Eindhoven365. Ons doel is om design in de stad nog zichtbaarder en beleefbaarder te maken en om de vele talentvolle ontwerpers in de stad in de spotlights te zetten. Lees meer op onze projectwebsite, eindhovendesigndistrict.com.