Update

Expositie Eindhoven Design District reist Eindhoven door

07 maart 2023
  • Nieuws
Eindhoven Design District - expo Stadhuis
Eindhoven Design District - expositie in het Stadhuis - Niels Feijen

Heb je de Eindhoven Design District-expositie tijdens Dutch Design Week gemist? Niet getreurd! Hij reist de komende maanden de stad door. Eerste halte? De entree van het Stadhuis. Op werkdagen kun je hier tussen 08.30 tot 17.00 een kijkje nemen. Meld je wel even aan bij de portier. Deze gratis expositie is zes weken te zien in het Stadhuis en reist daarna de stad door. Houd onze socials in de gaten voor updates!

Tip: Ga je in het centrum stemmen woensdag 15 maart? Kies voor het stemlokaal in het Stadhuis en koppel er een expositiebezoek aan vast!

Helemaal gemist waar dit over gaat?

We leggen het graag even aan je uit. Eindhoven Design District is een initiatief van Dutch Design Foundation, Gemeente Eindhoven en Eindhoven365. Ons doel is om design in de stad nog zichtbaarder en beleefbaarder te maken en om de vele talentvolle ontwerpers in de stad in de spotlights te zetten. Lees meer op onze projectwebsite, eindhovendesigndistrict.com.

EDD-expositie in het Stadhuis
Expositie Eindhoven Design District in het Stadhuis - Niels Feijen

Over de expositie

Met de Eindhoven Design District-expositie geven we een voorproefje van de grote ontwerpkracht in Eindhoven. In een designstad als Eindhoven is het onmogelijk om compleet te zijn, maar de panelen geven een mooie dwarsdoorsnede van het designaanbod, de ontwerpers en diverse ontwerpprojecten in de stad. Geen tijd om rustig te lezen? Bij de expositie vind je ook een boekje met meer informatie over Eindhoven Design District. Daarmee kun je thuis lekker de tijd nemen.