German Design Award voor AnOther City Trip 2017
Awards, Liveable City
26 november 2018

German Design Award voor AnOther City Trip 2017

Je zou denken dat we inmiddels een beetje award-moe zijn... Want na het behalen van de titel 'Place Brand of the Year' op de City Nation Place Awards eerder deze maand, hebben we nu een German Design Award gewonnen voor de 2017 editie van influencer campagne AnOther City Trip!

Pijlen op Spanje
Onder het motto: ‘Wie kiest, wordt gekozen’, richtte de campagne zich voor haar tweede editie op één land: Spanje. De keuze voor Spanje kwam voort uit een toenemende belangstelling voor Eindhoven vanuit de Spaanse pers en de goede verbindingen tussen verschillende Spaanse luchthavens en Eindhoven Airport. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 ontving Eindhoven negen Spaanse social influencers, die in twee dagen de energie van de stad mochten proeven.

German Design Awards
Met de German Design Awards worden prijzen toegekend aan projecten die baanbrekende bijdragen leveren aan het Duitse en internationale designlandschap. De zeer gewaardeerde, internationale jury staat hiervoor garant. Zij beoordeelde Another City Trip 2017 als volgt:

A powerful online campaign – and further impressive proof of the enduring marketing clout of influential people.

Vernieuwende influencer marketing
Vernieuwing zat hem vorig jaar met name in de monitoring, analyse en opvolging van de campagne. Het is overigens niet de eerste keer dat AnOther City Trip in de prijzen valt. Zo won de campagne de prestigieuze Content Marketing Award, georganiseerd door het toonaangevende Amerikaanse Content Marketing Institute, en zilver bij de Dutch Interactive Awards. Bovendien waren er nominaties voor de NRW Marketing Award en de Digital Communications Awards. Het concept is een succesvolle samenwerking tussen Zandbeek en Eindhoven365. 

Bekijk hier de recap van AnOther City Trip 2017:

Derde editie
In 2018 hebben we Vlaamse influencers verrast met een volledig gepersonaliseerd programma. Meer over de derde editie van AnOther City Trip vind je hier.