Update

Oproep: ben jij de nieuwe Domibo Radio host die we zoeken?

29 januari 2024

Ben jij een natuurlijke praatjesmaker met een talent voor presenteren? Schitter je op TikTok en Instagram en snak je naar professionele ervaring? En, nog belangrijker, heb je ruimte in je drukke schema op 3 en 5 april? Dan is dit je kans, want we zijn op zoek naar een presentator voor Domibo Radio!

Wat is Domibo Radio?

Geef jouw studentenleven een kick-start met Domibo Radio. Een video podcast gemaakt voor en door Eindhovense studenten. Prikkelend, grappig, (als we dat zelf mogen zeggen) maar ook informatief. Allesbehalve saai dus! Domibo Radio wordt mogelijk gemaakt door thisiseindhoven.com: dé ultieme gids voor een jouw Eindhoven avontuur.

Lees meer op: thisiseindhoven.com/domibo-radio of bekijk het TikTok-kanaal

The Creators Hub Jordi Sloots Domibo 08669 2
The Creators Hub Jordi Sloots Domibo 09002 1
    The Creators Hub The Creators Hub

Waar hebben we jou voor nodig?

Als doorgewinterde student herinner je je waarschijnlijk nog de uitdagingen die je tegenkwam tijdens je eerste dagen in Eindhoven - van het vinden van een kamer en het maken van vrienden, tot het ontdekken van de hotspots van de stad. Het presenteren van Domibo Radio is jouw kans om je wijsheid te delen en ervoor te zorgen dat toekomstige studenten deze uitdagingen niet alleen hoeven aan te gaan.

Wie zoeken we?

Voor ons seizoen van 2024 zijn we op zoek naar een presentator (of twee!) om het komende seizoen van Domibo Radio te leiden.
We zoeken iemand die:

- al minstens 2 jaar in Eindhoven studeert.
- vloeiend Engels spreekt.
- de Nederlandse cultuur al een beetje kent.
- enthousiast is om ervaring op te doen met presenteren en contentcreatie.

Wat houdt het precies in?

We zullen vijf (video podcast) afleveringen opnemen op 3 en 5 april 2024. Als presentator deel je jouw wijsheid, interview je mensen en praat je met experts. Hoewel we het programma hebben uitgestippeld, heb je veel vrijheid om het naar jouw hand te zetten!

Wat levert het jou op?

- Krijg erkenning voor hoogwaardige content die gedeeld wordt op verschillende platforms.
- Doe waardevolle ervaring op met presenteren.
- Ontvang een degelijke vergoeding voor je tijd en moeite!

Hoe grijp je deze kans?

Is dit iets voor jou? Laten we dan kennismaken! Schrijf een korte motivatie en maak een pakkende video van 1,5 minuut waarin je jezelf voorstelt. Stuur beide naar bo@eindhoven365.nl. Aanmelden kan tot maandag 4 maart. Vanaf die datum zullen we de eerste kennismakingsgesprekken inplannen.

Vragen? Neem contact op met bo@eindhoven365.nl.