Share the Vibe: De onbeperkte energie van Eindhoven
Merk Eindhoven
19 september 2017

Share the Vibe: De onbeperkte energie van Eindhoven

“In deze stad moet je alles zelf uitvogelen, maar daardoor heeft Eindhoven altijd een ander antwoord op je vragen.” Remco van de Craats is van jongs af aan getuige van de transformatie die de stad doormaakt. Als creative director van Edhv is hij daarnaast nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het merk Eindhoven. Deze Share the Vibe video heeft daarom een speciaal tintje.

Edhv begon als klein lokaal bureau. Altijd met de drang om iets toe te voegen aan de stad, de energie te delen. Van posters op straat tot grote exposities. Nu komen vanuit alle hoeken van de wereld jonge mensen naar Eindhoven om bij Edhv stage te lopen. “We hebben een team bijzondere professionals dat keihard werkt aan grensverleggende projecten. Allemaal mensen die ook op hun manier een bijdrage willen leveren aan de stad.”

Dat is Eindhoven
“De afgelopen jaren is de stad uit zijn as herrezen en daarbij horen ook fouten. Maar juist omdat de ontwikkeling geen rechte lijn is blijft het interessant.” Over de campagne zegt Remco: “Onze conclusie werd dat het de onbeperkte energie die hier heerst moest vangen. Eindhoven is alles: vloeibaar, smerig, het borrelt, geeft licht, rookt, speelt en ontploft. Uitproberen en kijken wat het doet. Soms mislukt het en soms gaat het goed. Dan haal je je schouders op en ga je door naar het volgende. Dat is Eindhoven. Hier draait het om de inhoud.”

Share the Vibe
Eindhoven staat in de top 10 beste steden voor talent wereldwijd. En dat mag gezien worden. De afgelopen Share the Vibe video's stonden in het teken van ander talent, zoals Blickfänger, Niels Groenendijk en Ton Mikkers. Verspreid over 2017 volgen meer Eindhovense talenten. Bekijk de gehele campagne op www.eindhoven.video.

Het merk Eindhoven is een dynamisch merk dat toebehoort aan de gemeente, maar ook aan de stad en haar inwoners. De ‘vibes’ uit het beeldmerk zijn vrij voor iedere Eindhovenaar om zijn of haar eigen energie in te stoppen.

Voel jij de Eindhoven energie ook? Deel dan mee via #SharetheVibe en @Eindhovencity.