Update

Coronavirus: Organisatieboodschap

17 maart 2020
  • Nieuws
Coronavirus Covid19 Organisatieboodschap

De huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben grote impact op onze stad. Allereerst willen wij onze betrokkenheid uitspreken bij alle bedrijven en personen die daar nu en in de komende periode de gevolgen van ondervinden.

Citymarketing

Vanuit deze nieuwe realiteit zullen ook wij vanuit citymarketing de komende periode onze professionele keuzes maken. Eindhoven365 heeft deze week overleg met de marketing-verantwoordelijken van de G8 steden samen met directie van NBTC Holland Marketing en VVV Nederland om de aanpak tussen steden en het landelijk beleid af te stemmen. (Update: Lees hier de brandbrief van deze organisaties gericht aan booking.com). Daarbij willen we ook leren van elkaars ervaringen en best practices delen in deze uitzonderlijke tijd. Het doel is om bij te dragen aan een collectief herstel. Eindhoven365 blijft op de achtergrond aan de slag met ambitieuze projecten en plannen. Echter zullen we de doelstellingen en uitrol hiervan evalueren aan de hand van de actualiteit en het maatschappelijk sentiment. Juist in de komende periode zetten wij ons opgebouwde bereik in om de energie van Eindhoven te delen via de website Thisiseindhoven.com en onze social media kanalen. Het doel is om inspirerende beelden en artikelen en waar mogelijk alternatieve activiteiten met onze volgers te delen. We kijken daarbij naar wat passend is en zijn daarover volop in gesprek met partners in de stad.

Algemene maatregelen en bereikbaarheid

In het belang van de gezondheid van onze medewerkers hebben wij al eerder besloten om hen thuis te laten werken. Deze periode hebben wij nu verlengd conform de landelijke maatregelen van de overheid. Wij zijn (grotendeels) aan het werk en voornamelijk bereikbaar via mail en telefoon.

In navolging op het toenemend aantal maatregelen in de binnenstad, sluit ook Brandstore Eindhoven/VVV per 19 maart haar deuren tot nader order. Toeristische informatie is online beschikbaar via Thisiseindhoven.com.

Zonder twijfel stelt deze periode iedereen in Eindhoven voor een hele grote uitdaging. Wij leven mee met iedereen die door de negatieve gevolgen geraakt wordt. Eindhoven365 en Eindhoven247 zijn te allen tijde bereikbaar voor advies en hulpvragen.

Met vriendelijke groet,

Stichting Eindhoven365
Peter Kentie

Eindhoven247 BV
Eric Boselie

Voor vragen over citymarketing Eindhoven: info@eindhoven365.nl / 040 707 4040

Voor vragen over evenementen, brandstore, regiomarketing: info@eindhoven247.nl / 040 707 4040