Update

PSV Eindhoven Citystore officieel geopend

01 juli 2020
  • Nieuws
Opening PSV Eindhoven Citystore

Vandaag vond de officiële opening van de PSV Eindhoven City Store plaats op Marktstraat 3 in het centrum van Eindhoven. De winkel is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen de merken Eindhoven, PSV en Puma, de nieuwe shirtsponsor van PSV.

PSV Eindhoven City Store

De winkel werd in het bijzijn van genodigden officieel geopend door Ryan Thomas, basisspeler van PSV. Vanaf 2 juli is ook winkelend publiek welkom. Naast PSV items vind je in de PSV Eindhoven City Store ons nieuwe kledingmerk THE VIBE. THE VIBE start met een unisex basiscollectie voor volwassenen en kinderen, bestaande uit t-shirts, polo's, hoodies, sweaters en accessoires, zoals caps en totebags. Alle ontwerpen staan in het teken van de vibes.

Een bijzondere samenwerking

“Voor citymarketing Eindhoven is de samenwerking met PSV in een gemeenschappelijke retailomgeving een fantastisch vooruitzicht”, aldus Peter Kentie, directeur Eindhoven365. “De merken PSV en Eindhoven komen hier samen in het hart van de binnenstad en versterken zo zichtbaar en beleefbaar elkaars band en de relatie met de bezoekers en inwoners van Eindhoven."Dat Eindhoven en PSV als merken steeds meer naar elkaar toegroeien blijkt niet alleen uit de samenwerking rondom de winkel, maar ook door het geïntroduceerde thuistenue van PSV met de bijbehorende #MadeinEindhoven campagne. Op het shirt komen de vibes terug en wordt een speciaal ontwikkeld Eindhoven Type gebruikt voor de namen en rugnummers. De gehele introductiecampagne staat in het teken van de stad en de club.

Made in Eindhoven campagnevideo

Innovatie

Wat Eindhoven en PSV bij elkaar brengt is niet alleen de stad, maar ook het innovatieve karakter van beide partijen. Dit wordt met trots uitgedragen, door onder andere de opvallende digitale LED-trap in het midden van de winkel, waar video's op afgespeeld kunnen worden. In de komende periode wordt ook een speciale technologie toegepast om video's af te spelen op het glas van de etalage. Deze innovatieve accenten moeten de eyecatchers van de winkel worden.

Opening PSV Eindhoven Citystore speler