Update

This is Eindhoven verkozen tot Site of the Year én publieksfavoriet

15 maart 2022
  • Nieuws
Homepage thisiseindhoven

ThisisEindhoven.com, de citymarketingwebsite van Eindhoven, is door Kentico verkozen tot Site of the Year 2021 binnen de categorie Entertainment & Hospitality. Dat is gisteren bekend gemaakt door digital experience platform Kentico tijdens de jaarlijkse uitreiking.

Wisseling van systemen

In 2021 hebben we met Eindhoven365 een stap gezet van een traditioneel CMS naar een digital experience platform (DXP). Een DXP stelt ons in staat om content te presenteren dat beter past bij de gebruiker en zo effectieve campagnes te draaien. Onze systeemkeuze is uiteindelijk gevallen op Kentico Xperience, een platform dat voldoet aan de laatste webstandaarden en AVG-vereisten. In oktober 2021 hebben we in samenwerking met onze partners Aviva Solutions en George&Harrison een volledig nieuwe website gelanceerd, zowel op technisch vlak als qua design.

Over Kentico Site of the Year

Site of the Year is een jaarlijkse wedstrijd die de beste implementaties van Kentico Xperience erkent. De winnaars zijn klanten en partners die erin slagen uitzonderlijke gebruikerservaringen te leveren. Deze websites of apps tonen topkwaliteit in creativiteit, innovatie, structuur van content en het gebruik van de technologie. ThisisEindhoven.com won de internationale award in de categorie Entertainment, Hospitality & Tourism, en versloeg in de finale het Amerikaanse National Restaurant Association en de toeristische website van Fiji. De award is een beloning voor een intensief proces en succesvolle samenwerking tussen Eindhoven365, implementatiepartner Aviva Solutions en ontwerpstudio George&Harrison.

Toekomstbestendig

ThisisEindhoven.com vormt een solide basis voor marketingactiviteiten in de nieuwe strategische fase die Eindhoven365 ingaat. De komende jaren blijven we investeren in de doorontwikkeling van de website, uiteraard in samenwerking met onze partners Aviva Solutions en George & Harrison. Lees hier meer over het proces rondom de migratie:

Case highlight
This is Eindhoven home

This is Eindhoven

Bekijk Case

*Update 4 april 2022

Publieksfavoriet

Naast Site of the Year is ThisisEindhoven.com nu ook de favoriet van het publiek! Onze website ontving de meeste stemmen en werd bekroond met Kentico's Community Choice award. Het oordeel van de jury luidt als volgt:

The Community Choice award winner is a website that received the highest number of votes in the public vote. The City of Eindhoven's marketing website wowed the public with its vibrant design, flawless UX, and outstanding performance. From the homepage to the online shop, this website truly encourages you to explore this Dutch city.