Update

Vacature: social media marketeer | 32 tot 40 uur

30 april 2024
  • Nieuws
Another Citytrip Strijp foto Nick Bookelaar

Eindhoven is een fantastische stad, vind je ook niet? Stop maar met lezen als je daar niet keihard ‘JA!’ op antwoordde. Als citymarketingorganisatie Eindhoven365 laten wij de wereld zien wat een toffe plek Eindhoven is. Dat doen we met spraakmakende projecten en campagnes waarmee we internationaal mooie prijzen in de wacht slepen. Eindhoven-style, dus. Om ons bij onze missie te helpen, zoeken we een medior marketeer, ervaren in socialmediamarketing, activatie & influencermarketing.

Onze missie

Vanuit onze rol als citymarketeers helpen wij mee om Eindhoven te transformeren tot de meest menselijke innovatieve stad. Een stad waar iedereen mee kan doen. Waar inwoners trots op zijn. Waar bezoekers een groene citytrip kunnen beleven. Waar design tot in de haarvaten is doorgedrongen. We richten ons de komende jaren op vijf doelen, voor vijf doelgroepen. Daar lees je alles over in onze strategie.

Hoe jij daaraan kan bijdragen

Als je nog niet op onze @Eindhovencity-socials hebt gekeken, raden we je aan om dat eerst even te doen. We zoeken een social media marketeer die meedenkt over de doorontwikkeling van onze kanalen in lijn met de contentstrategie. Daarnaast zet je jouw social skills ook in voor de corporate kanalen en die van Convention Bureau Brainport Eindhoven. In het bijzonder hoe we de enorme berg content die we ontwikkelen slim wegzetten bij onze verschillende doelgroepen. Dat ga je niet alleen bedenken, maar ook doen. Jij bent niet vies van je handen uit de mouwen steken en duikt graag de stad in, op zoek naar nieuwe verhalen.

Die verhalen vertel je niet alleen, maar samen met andere online contentcreators. De afgelopen jaren experimenteerden wij al volop met activatie- & influencermarketing. Jij denkt mee hoe we deze discipline kunnen doorontwikkelen en inzetten.

Wat voor type we zoeken

We zoeken iemand die verder kijkt dan het toeristische oppervlak van de stad. Iemand die warm loopt voor de stad met haar inwoners, nieuwkomers, designers en talenten. We houden van creatieve, eigenwijze mensen die graag buiten de gebaande paden treden, en waar wij ook nog wat van kunnen leren. Tot slot zoeken we iemand die mee kan werken van contentstrategie tot de uitvoering in samenwerking met je collega’s. We vinden het ook fijn als je overweg kan met een camera, editingprogramma’s en andere marketingtools. En vooral als jij er blij van wordt dat je af en toe met je poten in de modder staat.

Nog een paar pluspunten

  • Als fulltimer kun je bijna 8 weken vakantie opnemen. Je krijgt namelijk 26 vakantiedagen én 12 dagen arbeidstijdverkorting.
  • Je draait bij ons geen saaie 9 tot 5 dagen achter je bureau. Wel ga je in de avond of het weekend op pad. Bijvoorbeeld om influencers de stad te laten ervaren of bij een opening te zijn.
  • Je krijgt van ons elk jaar 150 euro om te besteden aan iets waar jij een gezonder en gelukkiger mens van wordt.
  • Je krijgt bij ons een echt goede pensioenregeling van ABP.
  • Door het jaar heen organiseren we volop teamuitjes om inspiratie op te doen.

Zo scoor jij deze briljante job

Laat ons uiterlijk 22 mei weten wie je bent, wat je goed kan en waarom je voor een stad als Eindhoven zou willen werken. Je krijgt van ons uiterlijk in de week van 27 mei een reactie. De week daarna vinden de eerste gesprekken plaats. Sollicitaties mogen naar bo@eindhoven365.nl.

Contact
Bo liggend

Vragen over deze vacature? Mail naar Bo

Neem contact op