Update

Website RegioRadar Eindhoven is live

19 april 2022
  • Nieuws
RRE campagnebeeld online

Op donderdag 14 april is de website van RegioRadar Eindhoven gelanceerd. RegioRadar Eindhoven biedt een online etalage met culturele, vrijetijds- en sportuitjes: lokaal aanbod voor wie zich wat vaker buiten de gemeentegrens wil oriënteren.

Op de website kun je eindeloos grasduinen, zoeken via de ‘Vind voor mij’-button of je oriënteren via een plattegrond. Via inspirerende themapagina’s vind je daarnaast informatie over activiteiten als wandelen of fietsen, waar musea en kastelen zijn of wat je kunt gaan doen tijdens de vakantie.

Website regioradar

Samenwerking

RegioRadar Eindhoven is een samenwerking tussen Eindhoven365, Eindhoven247 en Uit in Eindhoven, die gezamelijk onderdeel uitmaken van netwerkorganisatie Uit in Eindhoven Regio. De organisatie legt verbinding tussen de 21 regiogemeenten en cultuurorganisaties, en heeft als doel vanuit structurele samenwerking cultuur, toerisme en voorzieningen een impuls te geven. Het project is gerealiseerd met een bijdrage van Regio Deal Brainport Eindhoven. De identiteit van RegioRadar Eindhoven is ontworpen door Marc Koppen en de website is gerealiseerd door Insiders Online.