Update

Eindhoven en PSV nemen met ludieke actie deel aan speciale editie Glow 2020

13 november 2020
  • Nieuws
Connectingthe Dots PSV Eindhoven Citystore Glow2020

Eindhoven en PSV nemen vanuit de gezamenlijke PSV Eindhoven City Store deel aan de speciale editie van GLOW 2020, dat gisteren van start is gegaan. ‘Connecting the Dots’ is een werk van ruim 80 km2 dat bestaat uit meer dan 1.500 blauwe ledlampen en 1.000 grote rode lichtpunten in de lucht. De twee merken haken hierop aan door een tijdelijke uiterlijke transformatie van de winkel en een special edition t-shirt, geheel in het teken van ‘Connecting the Dots’.

Samenwerking

De winkel in het centrum van de stad is tijdelijk blauw uitgelicht, door middel van de opvallende digitale LED-trap in het midden van de ruimte én de draaiende video’s op het glas van de etalage. De etalageruiten van de PSV Eindhoven City Store zijn daarnaast bestickerd met PSV x EHV x GLOW en Connecting the Dots.

Naast de PSV Eindhoven City Store is ook het Philips Stadion bij deze bijzondere editie van GLOW betrokken.

Frans Janssen, commercieel directeur van PSV: “Naast de PSV Eindhoven City Store is ook het Philips Stadion bij deze bijzondere, meer ingetogen editie van GLOW betrokken. Beide locaties zijn blauw uitgelicht en maken met een rood lichtpunt onderdeel uit van het werk ‘Connecting the Dots’. En naast het uitgegeven special edition GLOW t-shirt, vieren we GLOW toepasselijk met een geweldige aanbieding van 30% korting op onze blauwe AWAY collectie.”

PSV en Eindhoven openden in juli 2020 de deuren van de PSV Eindhoven City Store. “Voor citymarketing Eindhoven is de nauwe samenwerking met PSV in een gemeenschappelijke retail omgeving een fantastisch project”, aldus Peter Kentie, directeur Eindhoven365. “Dat we nu voor een gezamenlijke activatie rondom een Eindhovens evenement als GLOW kiezen is daar een mooi gevolg van."

Special edition t-shirt

Het t-shirt kost €19,95 en is in beperkte oplage verkrijgbaar in de store (Marktstraat 3) en online op www.thisiseindhoven.com Dit t-shirt is het eerste special edition item van THE VIBE, het duurzame kledingmerk van citymarketing Eindhoven. De komende jaren zal naast een basislijn worden ingezet op meer special editons, waarmee vaker zal wordt aangehaakt op lokale evenementen en andere momenten in het jaar.

Special Edition THEVIBE GLOW2020
Connectingthe Dots Ivo Schoofs

Persondersteuning & content

Naast de samenwerking met PSV vanuit de city store levert Eindhoven365 ook op andere vlakken een bijdrage aan GLOW 2020. Zo ondersteunt het de organisatie van GLOW als het gaat om nationale én internationale PR. Daarnaast wordt er vanuit de Eindhoven City social kanalen een tour begeleid voor fotografen.